e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Διαβάστε στην Press Time


Εκτάκτως αυτή την Παρασκευή



Η Press Time αποκαλύπτει






- Στο «σφυρί» η μεζονέτα της Δήμητρας Λιάνη – Παπανδρέου, με τιμή πρώτης προσφοράς 1.200.000 ευρώ και για χρέη μόλις 25.943 ευρώ. Για το σπίτι της συζύγου του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου υπάρχουν και προσημειώσεις για 360.000 ευρώ από τη Eurobank και οφειλές 51.054 στη ΔΟΥ Κηφισιάς. Πλειστηριασμός και στα γραφεία του Μαντούβαλου. Όλα τα κατασχετήρια έγγραφα.

- Συνέλαβαν 710 παιδόφιλους σε 4 χρόνια και κανένας τους δεν μπήκε φυλακή.


Ο δολοφόνος της Καστοριάς είχε πιαστεί από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τον Αύγουστο για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας αλλά...

-. Σκάνδαλο ΜΚΟ. Τα «δωράκια» του Γιώργου στους «φίλους». Ποιοι πολιτικοί, πήραν τις επιχορηγήσεις από τον Παπανδρέου στο υπουργείο εξωτερικών.

- Τα «μπατιράκια» της πολιτικής, η «άλλη όψη». Βουλευτές με καταθέσεις… 13 ευρώ. Ακόμη δεν επανεκλέγονται 30 υπουργοί. Συνολικά κινδυνεύουν 80 «πράσινοι» βουλευτές.

- Αν και έπεσαν οι υπογραφές, κουκουλώνουν το σκάνδαλο «Ελβετία». Η καθυστέρηση έφερε φυγή των καταθέσεων προς ανατολάς. Περιορίζονται σκανδαλωδώς οι φόροι.

Press Time


Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

- Λουκάς Παπαδήμος: «Ή κυβερνώ ή φεύγω». Νέα αναταραχή στο πολιτικό σκηνικό. Προειδοποίηση του πρωθυπουργού στους φτωχούς των κομμάτων.


Press Time


Διαβάστε ακόμα:

- Η φτώχεια και οι φόροι «λυγίζουν» τους Έλληνες. Τα πιο… φτωχά Χριστούγεννα. Ο Γολγοθάς των νοικοκυριών. Τα συσσίτια δεν δίνουν χαμόγελο.

- «Ιερώνυμε Παραιτήσου Τώρα». Στην πυρά ο αρχιεπίσκοπος από τους Ιεράρχες. Οι κατηγορίες και ποιοι βάλλουν εναντίον του.


SPORT






- Με «γεμάτο πορτοφόλι» ο Ολυμπιακός στις μεταγραφές. Φαβορί πάλι οι «αιώνιοι» για την κούπα, δύσκολα ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Ακόμη, ο κίνδυνος του… πράσινου «κραχ». Ανάγκη «ζωής και θανάτου» για τον ΠΑΟ το νέο αραβικό deal.


Press Time


Στα περίπτερα


Ο Τύπος έχει όνομα






Press Time


Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις