e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ραγκούσης: Το ΠΑΣΟΚ έχει ανάγκη επανίδρυσης


Την ανάγκη επανίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός άμυνας Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Ο κ. Ραγκούσης εξέφρασε την άποψη ότι "το ΠΑΣΟΚ όπως το γνωρίσαμε μετά την Μεταπολίτευση έχει τελειώσει" και "το τέλος του οριστικοποιήθηκε εδώ και δυο χρόνια".

Υπογράμμισε ότι καμία συζήτηση δεν μπορεί να ανοίξει στο ΠΑΣΟΚ, αν δεν έχει διασφαλιστεί η χώρα, επισήμανε ότι το Κίνημα "δεν θα αλλάξει, αν αλλάξει μόνο αρχηγό".

Όπως τόνισε, ο πρώτος που θα πρέπει να ανακοινώσει τις αποφάσεις του είναι ο Γ. Παπανδρέου, λέγοντας ότι "είναι δικαίωμα και υποχρέωσή του".

Ο κ. Ραγκούσης, ανέφερε ότι δεν θα είναι αμέτοχος στις διεργασίες που θα ανοίξουν στο ΠΑΣΟΚ, πριν και μετά τις αποφάσεις που θα ληφθούν, ενώ σημείωσε ότι θα ήταν "ανιστόρητο και εξωπραγματικό να θεωρούμε ότι για όλα φταίει ο Γ. Παπανδρέου".

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας ανέφερε ότι δεν υπάρχει μέλος της κυβέρνησης που να μην έχει σκεφθεί ότι κάποια ημέρα θα εκτεθεί. Ωστόσο, όπως είπε, τον ίδιο προσωπικά ενδιαφέρει κυρίως η επόμενη ημέρα εκτός πολιτικής και το δικαίωμα να λέει ότι έκανε ό,τι μπορούσε για το καλό της χώρας.
nooz.gr