e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

"Αν η κυβέρνηση είναι αναποτελεσματική, ρίξτε την"


"Αν νομίζετε ότι η κυβέρνηση είναι αναποτελεσματική και δεν έχει ηθικό υπόβαθρο για αυτά που κάνει τότε ρίξτε την", ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ευ. Βενιζέλος κατά τη συνεδρίαση των Κοινοβουλευτικών Τομέων Εργασίας Εσωτερικών και Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, εν όψει της επεξεργασίας του νομοσχεδίου για το ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος είπε ότι η Ευρώπη αναλαμβάνει το χρέος και η Ελλάδα την αντιμετώπιση του ελλείμματος και τις διαρθρωτικές αλλαγές.

Η συνεδρίαση των ΚΤΕ διεκόπη και θα συνεχιστεί το βράδυ.

Ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι θα υπάρξει συνεννόηση με τα κοινοβουλευτικά κόμματα και τον Πρόεδρο της Βουλής ώστε το πολυνομοσχέδιο να ψηφιστεί πριν τις 23 Οκτωβρίου.


Υπενθυμίζεται ότι την 23η Οκτωβρίου θα διεξαχθεί η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ, κατά την οποία αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για την ευρωζώνη.

Βάσω: Να μπει πολιτικός στη φυλακή

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση άσκησε η Βάσω Παπανδρέου στον Κοινοβουλευτικό Τομέα Εργασίας του ΠΑΣΟΚ για την Οικονομία. Ζήτησε να ελεγχθούν τα πόθεν έσχες των πολιτικών των τελευταίων δεκαετιών και να μπει και ένας πολιτικός στη φυλακή.
nooz.gr