e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Διαψεύδει περικοπές στην Υγεία ο Λοβέρδος


Την ώρα που οι εργαζόμενοι στο χώρο της Υγείας «νοσούν» εξαιτίας της οικονομικής δυσπραγίας του ταμείου τους και στους δρόμους διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος στη συνάντησή τους με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, επεσήμανε ότι «δεν κάναμε καμία συζήτηση με αναφορά στα δημοσιονομικά μεγέθη».


Δήλωσε πλήρη άγνοια για το αίτημα της Τρόικα για παρέμβαση και στα ειδικά μισθολόγια, ενώ ξεκαθάρισε παράλληλα ότι δεν τίθεται θέμα περικοπών στο χώρο της υγείας.

Σχετικά με τις καταλήψεις σε υπουργεία, ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι είναι αντίθετος σε αυτές τις ενέργειες λέγοντας δε μπορώ να δεχτώ και να κατανοήσω την κατάληψη δημοσίων κτιρίων. Σε περιόδους κρίσης, οι διαμαρτυρίες θα πρέπει να συνδυάζονται με την απρόσκοπτη λειτουργία του κράτους και δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να αφήσει αυτή την περίοδο να περάσει, χωρίς να πάρει μαθήματα. Κι εμείς κάναμε λάθη στο παρελθόν».


Επεσήμανε ότι ως στέλεχος κόμματος ή οργάνωσης δεν θα καταλάμβανε ποτέ ένα υπουργείο και εκτίμησε ότι είναι λάθος σ' αυτές τις καταλήψεις να συμμετέχουν κόμματα και στελέχη τους.

Σχετικά με το χώρο της Υγείας, υπογράμμισε ότι οι υποδομές της υγείας δεν ανήκουν σε γιατρούς, εργαζομένους και προμηθευτές, αλλά στους πολίτες και εποπτεύονται από το υπουργείο Υγείας.
dealnews.gr