e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει


-Δύο σφαίρες για τον Σιδέρη από τον Κοσκωτά. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, η κατάθεση του τα περιστατικά και τι τον χωρίζει με τον πρώην κυρίαρχο επιχειρηματία. Ο πρώην μεγαλοτραπεζίτης διώκεται για απόπειρα δολοφονίας.


-O ταξιτζής πεθερός του υπουργού Ραγκούση. Κρατάει αποστάσεις από τον Γαμπρό του. Πόσο μετράνε οι αποφάσεις στην επιδείνωση των σχέσεων τους. Τεράστια πληγή για την Ελλάδα με το θέμα των ταξί.


-“H Λιάνη φταίει για το χρέος της Ελλάδας”. Το Paris Match βρήκε την αιτία… Γιατί γράφει για «το μοντέλο που έγινε Παναγία».


-Θα γίνουμε Ολλανδία; Διχάζει η αποποινικοποίηση του χασίς. Ινδικής κάνναβη στο μπαλκόνι μας. Ο Γιώργος το είχε όραμα, ο υπουργός του το εκπληρώνει.





Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


-Όταν η PRESS έφερνε στο φως τις επιστολές του Δούκα στον Καραμανλή. Τις δημοσιεύαμε… ένα χρόνο πριν την «αποκάλυψη». Τι σκέφτεται τώρα ο πρώην υπουργός.




Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-Τεράστια κενά στην αντισεισμική προστασία. Γιγαντιαίος ο κίνδυνος από τους σεισμούς κοντά στις πόλεις. Ο καθηγητής Παναγιώτης Καρύδης ανοίγει τον «φάκελο» και αποκαλύπτει.


-«Θα αυξηθούν τα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου. Η πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, Τζένη Κρεμαστινού, μιλά για την ασθένεια που μας «χτυπάει».


-Ο κροίσος που έσπαγε πλάκα. Νέα, απίστευτη φάρσα του «παιδιού» της ελληνικής Coca Cola, Άλκη Δαυίδ. Πώς «την έσκασε» μέχρι και στον Ομπάμα.


-Κληρονομιές 15 δις στα αζήτητα. Ο «θησαυρός» που εντόπισε το υπουργείο Οικονομικών και η διάταξη-ρύθμιση. Θα τις καρπωθεί το Δημόσιο.


- Η απειλή του χρέους κλονίζει και την Κύπρο. Επιβαρυντική και η πολιτική αστάθεια την ώρα που οι Τούρκοι προκαλούν. Η «μαύρη τρύπα» τρομάζει την Ευρώπη.












SPORT


-Οι μεγάλοι πονοκέφαλοι του Βαλβέρδε, εξιλαστήριο θύμα στον ΠΑΟ ο Φερέιρα και τα οικονομικά της ΑΕΚ (πάλι) σε τραγική κατάσταση.




Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις