e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει

-Συνωμοσία ενοχής! «Σκότωσαν» τον Έλληνα με το Μεσοπρόθεσμο και τώρα η Κομισιόν φοβάται τα χειρότερα. Η μυστική σύσκεψη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Τώρα τρέμουν την κοινωνική αναταραχή. Σπρώχνουν τα κόμματα σε συγκυβέρνηση για να μη ζημιώσουν τα ταμεία τους.

-Μετράμε τις πληγές μας. Μαζικές ακυρώσεις κρατήσεων. Καταφέραμε να «σκοτώσουμε» τον τουρισμό.
- Ακόμα και στο 25% φτάνει η «φυγή» των ξένων τουριστών από το χάος στην Αθήνα
- SOS και έκκληση των ξενοδόχων και όλων των φορέων.
- Νέκρωσαν τα πεντάστερα του κέντρου που κινδυνεύουν με λουκέτο.


-Τσουνάμι λουκέτων σε επιχειρήσεις. Με δάνειο οι συντάξεις του ΙΚΑ. Βυθιζόμαστε στα χρέη. 170 χιλιάδες νοικοκυριά δεν μπορούν να πληρώσουν. 2.000.000 Έλληνες στο όριο της φτώχειας.

-Κρατούν κρυφές τις καυτές συνομιλίες για το σκάνδαλο της μπάλας. Ενώ έρχονται νέες αποκαλύψεις. Ο φάκελος από τη Μαλαισία και 137 νέα ονόματα στο ΣΔΟΕ.

-Γιώργος Παπανδρέου: «Αναρωτιέμαι αν θα τα καταφέρω». Όταν ο πρωθυπουργός συνάντησε τη «βασίλισσα» του Διαδικτύου, Αριάννα Χάφινγκτον. Τι είπαν στο γεύμα τους.

- Γιώργος Ανωμερίτης. Τρεις μισθοί για τον πρόεδρο του ΟΛΠ. Αντιδρά στις ιδιωτικοποιήσεις των λιμανιών. Τον «καρφώνουν» οι «πράσινοι».



Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

-Η ώρα της παραπομπής του Άκη.

Press Time
Διαβάστε ακόμα:

- Μισθωτοί, συνταξιούχοι και δημόσιοι υπάλληλοι. Τι θα πληρώσουμε με το Μεσοπρόθεσμο.

- Ο Πάγκαλος ψηφίζει, η Χριστίνα τον «μαυρίζει». «Αντάρτισσα» η σύζυγος του αντιπροέδρου. Οικογενειακή «ρήξη» για τον εφαρμοστικό νόμο.

-Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Αμέτοχη η εκκλησία στην κρίση. προτάσεις θεωρητικές αλλά τσιμουδιά για την τεράστια περιουσία των «ράσων».
-Κύκλωμα λαθρεμπορίας. Μαφιόζοι πλασάρουν νοθευμένα καύσιμα. Το 17% της βενζίνης που βάζουμε στο ρεζερβουάρ δεν είναι καθαρό.


SPORT

-Ακυβέρνητο καράβι ο ΠΑΟ, το νέο status στο μπάσκετ μετά τη φυγή των Αγγελόπουλων και, θα τολμήσουν οι εισαγγελείς να βάλουν το μαχαίρι βαθιά στην «παράγκα»;



Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις