e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Με χαμηλές θερμοκρασίες μας αποχαιρετά το 2011


Αλλάζει ξανά το σκηνικό του καιρού από σήμερα, με νεφώσεις, τοπικές βροχές και τσουχτερό κρύο.

Συγκεκριμένα, νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα βρέξει αναμένονται στη βόρεια Ελλάδα, ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν νεφώσεις με τοπικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και τα νότια. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βορειοδυτικά ορεινά.

Το Σάββατο, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στις θαλάσσιες περιοχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της χώρας, ενώ το κρύο θα είναι τσουχτερό με ισχυρούς βοριάδες. Ύφεση του καιρού αναμένεται από το απόγευμα στα δυτικά.

Αναλυτικά

Σάββατο

Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στις θαλάσσιες κυρίως περιοχές σποραδικές καταιγίδες οι οποίες στο ανατολικό Αιγαίο θα είναι τοπικά ισχυρές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας και της ηπείρου. Τα φαινόμενα σταδιακά από το απόγευμα και από τα δυτικά θα εξασθενήσουν και στα βορειοδυτικά θα σταματήσουν.

Άνεμοι: στα δυτικά κεντρικά και βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ οι οποίοι από το απόγευμα βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση σε όλη χώρα.


Κυριακή

Στην ανατολική νησιωτική χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά της Κρήτης. Βαθμιαία όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα ανατολικά. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί παγετός στα ηπειρωτικά.

Δευτέρα

Γενικά αίθριος ο καιρός και μόνο στη βόρεια Κρήτη τοπικές νεφώσεις. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά την ημέρα. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί παγετός στα ηπειρωτικά.


Τρίτη

Λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι στα δυτικά θα αυξηθούν. Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: σε άνοδο.
nooz.gr