e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Επιστολή παραίτησης 50 βουλευτών

Την κατάσταση στα χέρια τους αποφάσισαν να πάρουν 50 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι μέσω ανυπόγραφης επιστολής, προειδοποιούν πως αν δεν βρεθεί πρωθυπουργός θα προχωρήσουν σε ομαδική παραίτηση.Οι βουλευτές έχουν συνομιλήσει με τους κ.κ. Πάγκαλο, Λοβέρδο, Διαμαντοπούλου, Ραγκούση, Σκανδαλίδη, στους οποίους και μεταφέρουν την απόφασή τους να παραιτηθούν εφόσον δεν επιλυθεί το πρόβλημα της παρατεταμένης ακυβερνησίας. Οι υπουργοί συζήτησαν μεταξύ τους τις δραματικές προειδοποιήσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, συμφωνώντας ότι η ρευστή κατάσταση πρέπει να λάβει τέλος.


Τι αναφέρει η επιστολή

«Συναισθανόμενοι το μέγεθος της ευθύνης μας έναντι της πατρίδας και του ελληνικού λαού δηλώνουμε την αδιαπραγμάτευτη αξίωσή μας να υπάρξει εντός της σήμερον ομόφωνη απόφαση της ηγεσίας του Κινήματος, επιλέγοντας ισχυρή προσωπικότητα για τη θέση του Πρωθυπουργού.

Εάν αυτό δε συμβεί εντός της σήμερον, αύριο το πρωί, 10.11.2011, υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας. Είναι θέμα προσωπικής και πολιτικής αξιοπρέπειας. Οι υπογράφοντες βουλευτές».
dealnews.gr