e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει


-Σχέδιο δολοφονίας υπουργού! Αποτελεί στόχο τρομοκρατικής επίθεσης. Μυστική σύσκεψη ύστερα από τις πληροφορίες της ΕΥΠ. Ο συναγερμός στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η συνομιλία του Παπουτσή με τον Αμερικανό Πρέσβη.


-Έκθεση για σχέδιο αποσταθεροποίησης μετά και τα 100 κρούσματα βίας κατά βουλευτών. Τρόμος στον πολιτικό κόσμο. Ζητούν προστασία. Έκτακτη φρουρά σε 5 κορυφαίους.


-Σε καλλιτεχνική απομόνωση το ΠΑΣΟΚ! Ο συνθέτης Ηλίας Ανδριόπουλος που απαγόρευσε τη χρήση του τραγουδιού «Θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες» στο κόμμα, καλεί τον πνευματικό κόσμο να ξεσηκωθεί!


-Έρχεται καταιγίδα: 150.000 σπίτια βγαίνουν σε πλειστηριασμό. Έκκληση από τις Ενώσεις Καταναλωτών που ζητούν να δοθεί παράταση.



-Πρώην υπουργό Οικονομικών ψάχνει για φοροδιαφυγή το ΣΔΟΕ. Τι δεν δήλωσε ο υπουργός.








Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


- Παραπομπές «χάδι». Συμψηφισμός φιάσκο για Siemens. Μόνο τέσσερις «κινδυνεύουν» από τους 12 (7«γαλάζιοι», 5 «πράσινοι»).




Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-«Μένουμε Ελλάδα», αλλά… στα σπίτια μας. Οι Έλληνες δεν θα πάνε φέτος διακοπές. Μειωμένη κατά 20% η ζήτηση. Μιλούν στην Press οι εκπρόσωποι του τουρισμού.


- Στο κυνήγι του εγκεφάλου των τοκογλύφων. Η έρευνα ξεκίνησε. Τα 300 «μαγαζάκια» που λυμαίνονται την Αθήνα. Ευάγγελος Ζερβέας, Συνήγορος του Καταναλωτή: «Ο ισχυρός των κυκλωμάτων έχει πρόσβαση στις τράπεζες.


- Όταν οι συμπτώσεις κάνουν «παιχνίδια». Σαμαράδες και Ψωμιάδηδες. Οι πρώτοι (Αντώνης, Γιώργος, Τρύφων, Ευγενία) έχουν «άστρο». Οι δεύτεροι (Μάκης, Σταύρος, Παναγιώτης, Παύλος) προβλήματα.


-Γιάννα Δεσποτοπούλου. Τη «θαμπώνουν» Special σκάνδαλα. Η κυρία των Special Olympics και οι καταγγελίες για ρουσφέτια και υψηλό κόστος.




SPORT


-Οι λόγοι της απόρριψης Τζαβέλλα από τον Βαλβέρδε, ποιοι παίχτες εγκαταλείπουν τον ΠΑΟ, ο «Μανόλο» έγινε… Ντούσαν και «στον αέρα» το ελληνικό πρωτάθλημα.




Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις