e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Τα Oscar γίνονται... ηλεκτρονικά!

Οι εποχές αλλάζουν και κάποια στιγμή μέχρι και η Ακαδημία των Όσκαρ αναγκάζεται να συντονιστεί! Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, τα χιλιάδες μέλη της Ακαδημίας θα ψηφίζουν από εδώ και στο εξής τις ταινίες της αρεσκείας τους μέσα από online ψηφοφορία!

Η Ακαδημία έστειλε επιστολή στα μέλη της, που τα ενημερώνει ότι το νωρίτερο μέσα στο 2011 θα εγκαταστήσει ηλεκτρονικό σύστημα για τη διενέργεια της ψηφοφορίας για τα κορυφαία κινηματογραφικά βραβεία.

Προφανώς θα ζητηθεί από τα μέλη της Ακαδημίας μία διεύθυνση email για να προχωρήσει η διαδικασία.

Μέχρι σήμερα η ψηφοφορία γινόταν με έντυπο υλικό που έστελνε ταχυδρομικά η Ακαδημία σε όλα της μέλη της και αυτά της το επέστρεφαν εντός των ανακοινωθέντων χρονικών ορίων.

Το 2004 μάλιστα παραλίγο να χάσουν το deadline 250 μέλη της Ακαδημίας στη Μεγάλη Βρετανία, όταν χάθηκαν στο ταχυδρομείο τα ψηφοδέλτια!

Πάντως το νέο σύστημα θα ισχύσει όχι από τα επόμενα Όσκαρ, που έχουν ήδη προγραμματιστεί για τις 26 Φεβρουαρίου, αλλά για τα Όσκαρ του 2013.

Αυτό μάλιστα μπορεί να συνεπάγεται και την πιο έγκυρη διεξαγωγή τους, αφού η διαδικασία θα απλοποιηθεί και θα γίνει πιο γρήγορη. Οπότε ίσως το 2013 δούμε τα Όσκαρ να διεξάγονται με το καλημέρα της νέας χρονιάς...

Φέτος, παραδοσιακά τα πρώτα ψηφοδέλτια για τη συγκρότηση των υποψηφιοτήτων για τα Όσκαρ 2012 θα σταλούν στα μέλη της Ακαδημίας στις 27 Δεκεμβρίου.
nooz.gr