e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Σε αναβρασμό η γειτονική Αλβανία

Τεταμένο είναι το κλίμα στη γειτονική Αλβανία όπου σύσσωμη η αντιπολίτευση της χώρας έχει καλέσει τον κόσμο να βγει στο δρόμο στις το μεσημέρι για να εξεγερθεί κατά της κυβέρνησης Μπερίσα.Αφορμή στάθηκαν τα τελευταία σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει στη γείτονα χώρα. Κάποιοι δε διστάζουν μάλιστα να κάνουν λόγω για μια εξέγερση αλά... ΄97 όταν ξέσπασε το οικονομικό σκάνδαλο και χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τις καταθέσεις του με αποτέλεσμα να βγουν στους δρόμους και να πάρουν τα όπλα στα χέρια τους.


Τα μέτρα της αστυνομίας είναι δρακόντεια με χιλιάδες αστυνομικούς να βρίσκονται επί ποδός ενώ έχουν τοποθετηθεί και κάμερες παντού.


Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του σοσιαλιστικού κόμματος είπε ότι «δεν θα υπάρχουν σημαίες και πλακάτ κομμάτων στα χέρια των διαδηλωτών. Θα ζητήσουμε πρόωρες εκλογές για να φύγει αυτή η διεφθαρμένη κυβέρνηση».


Από την πλευρά του ο Σαλί Μπερίσα είπε σε δήλωσή του ότι «δεν πρόκειται να ανοίξω το δρόμο στους σοσιαλιστές και πως η εξουσία καταλαμβάνεται με εκλογές και όχι με τη βία».


dealnews.gr