e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Aπέσυρε την υποψηφιότητα του αδελφού του ο Ψωμιάδης

«Τα σκάγια πήγαιναν αλλού, αλλά έπρεπε να το πει σε μένα» δήλωσε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης

Την απόφασή του να «συμμορφωθεί» και να μην περιλάβει στο συνδυασμό του τον αδελφό του Διονύση ανακοίνωσε στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ο υποψήφιος για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης.


«Τα σκάγια πήγαιναν αλλού, αλλά έπρεπε να το πει σε μένα» δήλωσε ο Π.Ψωμιάδης.
Ο κ. Ψωμιάδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αντώνη Σαμαρά και του είπε ότι δέχεται να μην περιληφθεί στον συνδυασμό του ο αδελφός του και αντιπρότεινε να μπει ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας. Ο κ. Σαμαράς δέχθηκε, χαρακτηρίζοντας την επιλογή του νεαρού πρώην βουλευτή καλή.
Η Ρηγίλλης εμφανίζεται ικανοποιημένη από την εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς όπως λένε στελέχη του κόμματος το μήνυμα κατά της οικογενειοκρατίας πέρασε θετικά. Σημειώνουν, δε, ότι η απόφαση της ηγεσίας είναι πως δεν θα υπάρχει στο στελεχιακό δυναμικό περισσότερο από ένα μέλος κάθε οικογένειας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Ψωμιάδης ανταποκρίθηκε συνολικά στις επιθυμίες της ηγεσίας και το ψηφοδέλτιο που παρουσιάζει έχει την έγκριση της ηγεσίας του κόμματος.
Την Τρίτη, στον υποψήφιο περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας έστειλε τελεσίγραφο ο πρόεδρος της ΝΔ, ζητώντας του να μην επιμείνει στην πρόθεσή του να συμπεριλάβει στο συνδυασμό του τον αδελφό του.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, σύμφωνα με πληροφορίες, σκόπευε να βάλει σε θέση υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη τον αδελφό του, ο οποίος, στη συνέχεια, θα έχει την αρμοδιότητα για την περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Σαμαράς του διαμήνυσε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το δεχτεί για λόγους αρχής και τον προειδοποίησε ότι εάν επιμείνει η ΝΔ θα άρει το χρίσμα του υποψηφίου περιφερειάρχη που του έχει δώσει.

Πηγή: ΝΕΑ On-line