e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Η Marfin βγάζει υποτροφίες στη μνήμη των δολοφονημένων υπαλληλων της

  ΗΤΑΝ 4 ΨΥΧΕΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ 3, ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ!
"Marfin Egnatia Bank-Ετήσιες μεταπτυχιακές υποτροφίες στη μνήμη των τριών δολοφονημένων τραπεζικών υπαλλήλων
Τη θέσπιση τριών ετήσιων μεταπτυχιακών υποτροφιών στη...

μνήμη των τριών δολοφονημένων τραπεζικών υπαλλήλων στα γεγονότα της 5ης Μαΐου 2010, ανακοίνωσε σήμερα η Marfin Egnatia Bank με την υποστήριξη του Ιδρύματος Marfin.

Οι υποτροφίες στη μνήμη των τριών υπαλλήλων της τράπεζας, Επαμεινώνδα Τσακάλη, Παρασκευής Ζούλια και Αγγελικής Παπαθανασοπούλου, θα προκηρύσσονται κάθε έτος, το ύψος τους θα ανέρχεται σε 15.000 ευρώ -η κάθε μια- και θα αφορούν αποφοίτους αναγνωρισμένων ελληνικών/ξένων Πανεπιστημίων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών πλήρους ή μερικής φοίτησης (έως 2 έτη) σε οποιοδήποτε πανεπιστήμιο της Ελλάδας ή του εξωτερικού, επιλογής του υποψηφίου.

Τα γνωστικά αντικείμενα των υποτροφιών θα πρέπει να σχετίζονται με την οικονομική επιστήμη και να είναι συναφή με τον τραπεζικό χώρο (π.χ. Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Δημόσια Διοίκηση, Διοίκηση Επιχειρήσεων). Οι αιτήσεις καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας του Ιδρύματος Marfin μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου κάθε έτους.

Για περαιτέρω πληροφορίες αναφορικά με τον τρόπο υποβολής αιτήσεων, καθώς και λεπτομέρειες σχετικές με τα κριτήρια επιλογής, οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα μπορούν να ανατρέξουν σύντομα στα αντίστοιχα site της Marfin Egnatia Bank και του Ιδρύματος Marfin.

Η φετινή προκήρυξη για τις τρεις Μεταπτυχιακές Υποτροφίες στη μνήμη των τριών τραπεζικών υπαλλήλων για το Ακαδημαϊκό Έτος 2010/2011, θα ανακοινωθεί μέχρι τις αρχές Ιουλίου 2010 και για τη φετινή χρονιά ορίζεται ως τελική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων, η 30ή Σεπτεμβρίου 2010."