e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Η στάση του Κόκκαλη τώρα.


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Αν και ενοχλημένος απο τον παρασκηνιακό πόλεμο που γίνεται εναντίον του,τον οποίο σε μεγάλο βαθμό τον θεωρεί κατευθυνόμενο απο συγκεκριμένα κέντρα, ο Σωκράτης Κόκκαλης σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες δεν πρόκειται να συρθεί,τουλάχιστον αυτή την ώρα σε μια βεβιασμένη κίνηση παραχωρώντας την σκυτάλη στον Ολυμπιακό.
Ο πρόεδρος της Πειραικής ΠΑΕ που βάλλεται απο το σύνολο σχεδόν του ερυθρόλευκου κόσμου-άλλοι τον κατηγορούν για λάθος χειρισμούς που ζήμιωσαν και απαξίωσαν την ομάδα και άλλοι ακόμα και για χειρισμούς που έχουν προσβάλλει βάναυσα το όνομα του συλλόγου, πρόκειται αυτές τις μέρες να τοποθετηθεί δημόσια για τις εξελίξεις. Με κανένα τρόπο δεν είναι διατειμένος να
συνεργαστεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και  όλα δείχνουν ότι θα περιμένει τον λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Ο ίδιος θεωρεί ότι κάτι τέτοιο δεν πρέπει να γίνει τώρα γιατί έτσι θα έφευγε από την ομάδα του Πειραιά στιγματισμένος απο τις τελευταίες μεγάλες αποτυχίες. Γι αυτό λοιπόν τώρα κατά πάσα πιθανότητα θα τοποθετήσει πρόεδρο τον γιό του Πέτρο θα θωρακίσει την ομάδα με διάφορα στελέχη-λέγε με Γκαγκάτση?-και θα μιλήσει παραδεχόμενος ακόμα και τα δικά του λάθη. Ίδωμεν. "Ο Κόκκαλης είναι σκληρό καρύδι και οι εκβιασμοί εναντίον του δεν πιάνουν ,ούτε φυσικά μπορεί να συρθεί κάτω απο τις μεθοδεύσεις που δημιουργούν έντυπα που χρηματοδοτούνται με εμφανείς σκοπούς"τόνισε συνεργάτης του. Ο τελευταίος ερωτώμενες εάν θεωρεί την εφημερίδα "Γαύρος" που χθές πρωτοκυκλοφόρησε" ώς όργανο κάποιων οι οποίοι θέλουν να απαξιώσουν τον Κόκκαλη και να πάρουν οι ίδιοι φτηνότερα τον Ολυμπιακό, περιορίστηκε να πεί " Ο φίλαθλος κόσμος έχει το νού και το κριτήριο.Καταλαβαίνει πολλά."