e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Η ΑΤΕbank αλληλέγγυα σε φορείς

Η ΑΤΕbank για μια ακόμη χρονιά, με αφορμή την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, υποστηρίζει Ιδρύματα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, αντί της αγοράς και αποστολής εταιρικών δώρων. Ειδικότερα ενισχύει τους παρακάτω φορείς:


Α) Την «Αποστολή», τον φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, για την ενίσχυση των συσσιτίων των αστέγων και απόρων στα πλαίσια του προγράμματος συνεργασίας «ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΩΗΣ» μεταξύ της Τράπεζας και της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ».


Β) Το Κέντρο Βρεφών «Μητέρα», το οποίο αποτελεί κρατικό Ν.Π.Ι.Δ., και λειτουργεί επί 58 περίπου χρόνια υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Το Κέντρο στεγάζει 100 περίπου παιδιά, ενώ συνδράμει και μεγάλο αριθμό παιδιών με αναπηρίες, μέσω προγράμματος αναδοχής. Αποτελεί τον βασικότερο φορέα υιοθεσιών στην Ελλάδα.


Γ) Τη «Στέγη Κατάκοιτων Γερόντων», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, το οποίο περιθάλπει ηλικιωμένα άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας.


Δ) Την «Κιβωτό του Κόσμου» με προσφορά θεατρικής παράστασης για τα παιδιά. Η Κιβωτός του Κόσμου μεριμνά για 200 παιδιά από τη χώρα μας αλλά και από άλλες χώρες, ανακουφίζοντάς τα από τη φτώχεια, την πείνα, τις αρρώστιες, την εξαθλίωση, την εκμετάλλευση και τον αναλφαβητισμό.




dealnews.gr