e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 15 Μαΐου 2010

Η Press Time αποκαλύπτει...

http://paketo.files.wordpress.com/2009/06/presstime_logo.jpgΕπιτέλους, κάντε κάτι στην αγορά. 23 καρτέλ την εξουσιάζουν και πνίγουν τον καταναλωτή. Θα τολμήσει η Λούκα Κατσέλη να σπάσει το απόστημα; Αποκαλύπτουμε ποιες είναι οι εταιρίες που συμμαχούν, ελέγχοντας τις τιμές κερδοσκοπώντας και πώς επιβάλλουν καπέλα ως και 200%. Αποκλειστική συνέντευξη του υπουργού...


...Οικονομικών της Ιρλανδίας, Μπράιαν Λένιχαν: «Κουράγιο, Έλληνες, θα τα καταφέρετε». Τα μηνύματα που στέλνει στον Παπανδρέου και τους άλλους Ευρωπαίους ηγέτες.
 

-Απατεώνες από τη Βοστόνη επιχείρησαν να διασύρουν την Ελλάδα. Αποκαλύπτουμε την αλληλογραφία και πώς ο πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σταμάτησε τα σχέδια του ύποπτου fund. Τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την απάτη.

-Ντροπή! Το κράτος είχε εγκρίνει να κηδευτεί δημοσία δαπάνη ο Ευγένιος Σπαθάρης και τώρα το… παίρνει πίσω. Πήγε περίπατο η δέσμευση Σαμαρά, πριν από ένα χρόνο, αφού ο Γερουλάνος το θεωρεί σπατάλη.

Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

-Γιώργος Παπανδρέου: «Δε βάζω τη χώρα σε περιπέτειες». Το «όχι» για εκλογές και ο ανασχηματισμός.

-Αντώνης Σαμαράς: Τα «αγκάθια» της κάθαρσης. Ποια είναι η στάση του Δημήτρη Αβραμόπουλου και ποια θα είναι τα επόμενα βήματα της Ντόρας.


Press Time
Διαβάστε ακόμα:

-Μαξ Κάιζερ: «Κάντε μποϊκοτάζ στην Coca- Cola! Χρεωκοπήστε το βασικό υποστηρικτή του ΔΝΤ».

-Ελλάς η… διαφθορά σου. Ανέγκιχτες μένουν 450 υποθέσεις μίζας. Τα οκτώ ατιμώρητα σκάνδαλα και οι φοροφυγάδες που προκαλούν.

-Η μεγάλη απάτη με τα βλαστοκύτταρα. Πώς κοροϊδεύουν τους γονείς και τους βάζουν να πληρώνουν για κάτι… άχρηστο. Στο κόλπο και τα μαιευτήρια. Τα πρόστιμα «μαμούθ» σε Ιασώ, Μητέρα, Λητώ.

-Ένα… τζαμί για τον Ερντογάν. Έπιασαν δουλειά οι μπουλντόζες στο Βοτανικό, σε έκταση του Πολεμικού Ναυτικού. Πόσο θα κοστίσει και πότε θα είναι έτοιμο.

-Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το Ασφαλιστικό. Ποιοι είναι οι μεγάλοι χαμένοι, τι πρέπει να προσέξετε.

-«Γκρεμίστε τις βίλες των πλουσίων». Μήνυμα- έκκληση του νομάρχη Ανατολικής Αττικής Λ. Κουρή προς το Γιώργο Παπανδρέου.

-«Δεν είσαι λαμόγιο. Είσαι αρχιλαμόγιο της Μεταπολίτευσης». Ένταση στη δίκη Ρουσόπουλου με τους δημοσιογράφους του Alpha. Οι νέες καταγγελίες εναντίον του πρώην υπουργού.

SPORT

-Ο Ομπράντοβιτς ετοιμάζεται για τη «χαριστική βολή» στο Γιαννάκη, το παρασκήνιο των αποφάσεων της σημαντικότερης απόφασης των μετόχων του Παναθηναϊκού, τα μεγάλα εμπόδια του ΠΑΟΚ στο δρόμο προς το Τσάμπιονς Λίγκ και τι εξελίξεις φέρνει στον Ολυμπιακό η γκρίνια που μεγαλώνει για τον Κόκκαλη.