e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime




Αυτό το Σάββατο στα περίπτερα

Η Press Time αποκαλύπτει

 - Tο σχέδιο για την εξάρθρωσή της Χρυσής Αυγής, οι δύο μυστικές συσκέψεις στο Μαξίμου και γιατί αιφνιδιάστηκε  ο Σαμαράς.

-Το «μούδιασμα» με τον Κασιδιάρη η εσωτερική σύγκρουση Δένδια-Αθανασίου στην κυβέρνηση και η «κόντρα» για τα δύο άκρα.

-Φόβοι για όσα αναμένονται να συμβούν στη Βουλή με τους Χρυσαυγίτες. Το τηλεφώνημα στην Αμερική, οι προφυλακίσεις, οι «ελεύθεροι» και το παρασκήνιο.


-Το σκάνδαλο της Siemens και η Rosco.Οι Γερμανοί ξανάρχονται. Ενώ την εταιρία βαραίνουν οι αγωγές του ΟΣΕ διεκδικούν την αποκρατικοποίηση της θυγατρικής.

- Η μεγαλύτερη «λαίλαπα» όλων των εποχών: «Θάνατος» με νέους φόρους 44 δις ευρώ. Νέες και άλλες ήδη ψηφισμένες επιβαρύνσεις ύψους 2,1 δις και πρόσθετες δραματικές περικοπές στις κοινωνικές δαπάνες



Press Time
Διαβάστε ακόμα από πολιτική

- Ο Διεφθαρμένος η καταγγελία και το «κουκούλωμα». Γιάννης Σγουρός: ο Περιφερειάρχης μιλάει για την επιστολή που έστειλε στον Μιχελάκη αλλά…



Press Time
Διαβάστε ακόμα:


- Θεσσαλονίκη: Η μάχη για τον δήμο και το άνοιγμα των λογαριασμών για τα 45αρια. Το «σκάνδαλο» των έργων σε ημέτερους, οι νομάρχες οι δήμαρχοι και οι αντιδήμαρχοι που ελέγχονται.


- Ο φάκελος των απαιτήσεων της Τρόικας. Καμία απόφαση για την Ελλάδα στο επερχόμενο Europgroup. Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Σαμαρά – Λανγκάρντ


- Αγωγές ελλήνων για 20 δις κατά του Ταγίπ Ερντογάν. Η δικαίωση των δύο συμμετεχόντων μας άνοιξε το δρόμο. Η συγκλονιστική ιστορία της ζάμπλουτης Κωνσταντινουπολίτισσας Πολυξένης Πιστικά που την «έκλαιγαν» και την «έχωσαν στο ψυχιατρείο».

- Κωνσταντίνος Μανιατόπουλος. 0 72χρονος του ΤΑΙΠΕΔ και η τελευταία ευκαιρία. Νέο «κούρεμα» των στόχων στα 1,2 δις στο αποτυχημένο ταμείο.

- Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Ελλείψεις ρεκόρ με 1.250 κλίνες. SOS από τους νοσοκομειακούς  γιατρούς.





SPORT

-         Το πρώτο crash test για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Διαβάστε ακόμα: Προπονητές σε νευρική κρίση. Επαναλαμβάνεται το θλιβερό φαινόμενο στην Super League – έφυγαν 5 σε 35 ημέρες και κινδυνεύουν άλλοι τόσοι…

Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις