e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο στα περίπτερα

Η Press Time αποκαλύπτει

-          . Εντολή για νέες συλλήψεις επιχειρηματιών και πολιτικών. Απέραντος «Κορυδαλλός» η χώρα με εντολή Τρόικας και ΗΠΑ.

-          Ανατροπή στο πολιτικό σύστημα. 4 υπουργοί στη φ΄κα για 25 συμβάσεις εξοπλισμών. Τσουνάμι διώξεων κατά πρώην υπουργών έρχεται από το Σεπτέμβριο.

-          Επιχείρηση – χειροπέδες για πολλούς επωνύμους μεγαλοσχήμονες του χρήματος, που οδηγούν σε ραγδαία αλλαγή του επιχειρηματικού χάρτη της χώρας. Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, προμήθειες, παράνομες αναθέσεις και στην κορυφή η Siemens.


-Άλλος ένας στη λίστα των αυτοκτονιών. Η τραγωδία με τα χρέη του Ασλάνη. «Πέτρα του σκανδάλου» η « χρυσοδάκτυλος» Τζούλια;



Press Time
Διαβάστε ακόμα  

 Τα γενέθλια της 3ης Σεπτέμβρη για το ΠΑΣΟΚ. Ανάσταση ή… ανάπαυση στους «μπαξέδες» της Τρόικας;

Press Time
Διαβάστε ακόμα:

-Οι «χρυσές» δωρεές που έφαγαν τα λαμόγια. 118 εκατομμύρια έκαναν φτερά. Το ταμείο Μολυβιάτη και ο εμπαιγμός των πυρόπληκτων.

-Πήραν τα λεφτά και δεν παρέδωσαν ούτε το 1/3 των χρηματοδοτούμενων έργων. Έγινε μοιρασιά σε ημετέρους; Οργή μεγαλοεπιχειρηματιών που μιλούν για παραβίαση των όρων των δωρεών.

- Λουκέτα και απολύσεις: έρχονται νέα δράματα στην αγορά. Οι έρευνες ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ και οι καυτές αλήθειες για τις επιχειρήσεις, τη φορολογία και τον βομβαρδισμό των πτωχεύσεων.

- Κυκλώματα εμπορίας ανθρώπινων οργάνων. Θα φτάσουν στην άκρη του νήματος; Οι αποκαλύψεις που έμειναν στα ζήτητα. Εισαγγελική παρέμβαση μετά το «ερώτημα» του ΟΗΕ για 500 πιτσιρίκια των φαναριών που έμεναν σε ίδρυμα.



SPORT
 Τα «κλειδιά» της πρόκρισης για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και τι δείχνει απουσία χρονοδιαγράμματος στον ΠΑΟ




Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις