e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime




Αυτό το Σάββατο στα περίπτερα

Η Press Time αποκαλύπτει

 - Υπέρ-κέρδη 171% από τα καρτέλ. Θησαυρίζουν οι μεγαλέμποροι και οι μεσάζοντες. Το υπουργείο Ανάπτυξης για άλλη μια φορά θα πάρει μέτρα. Τα  «κρυφά» κύματα ακρίβειας στην αγορά και πώς ένα «φτηνό» προϊόν γίνεται πανάκριβο κατά τη διαδρομή.

- Φάκελος εξοπλισμοί: Μέρκελ και Ομπάμα μας βλέπουν σαν πελάτες. Έχουμε πληρώσει 220 δις – ένα ΑΕΠ δηλαδή – για όπλα. Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης τίθενται πάνω από 20 συμβάσεις αμυντικών συμφωνιών και αναμένονται διώξεις. Οι αριθμοί προβληματίζουν: 115 δις δολάρια έχουμε  δώσει ως τώρα στους Αμερικανούς και 44 δις ευρώ πληρώσαμε στους Γερμανούς ενώ και η Γαλλία δεν πάει πίσω με 26 δις.


- Ο Ιερώνυμος θέλει… Hotel στο Κολωνάκι. Το νέο σχέδιο για το οικόπεδο στη Δεινοκράτους μετά από τις αντιδράσεις των κατοίκων.


- Έρχονται ελληνικά «Ντιτρόιτ». 60 δήμοι στα πρόθυρα χρεοκοπίας. Η λίστα και τα ποσά. Χρωστούν πάνω από το 100% των ετήσιων εσόδων τους

- Εφορία: Στα 10 δις η «λυπητερή» των νοικοκυριών




Press Time
Διαβάστε ακόμα από πολιτική

- Η κρίση δεν ακουμπά τους Έλληνες βουλευτές. Αμείβονται περισσότερο από τους Ισπανούς, τους Πορτογάλους και τους βουλευτές των υπόλοιπων χωρών της κρίσης. Τα έξτρα επιδόματα και η άρνησή τους για οποιαδήποτε μείωση μισθού. Παίρνουν 5.750 ευρώ και… πακτωλοί προνομίων.



Press Time
Διαβάστε ακόμα:

-  Ο εμφύλιος στον Νείλο και το σχέδιο απεγκλωβισμού των Ελλήνων της Αιγύπτου. Εκατόμβες νεκρών και χιλιάδες τραυματίες, από τις μάχες σώμα με σώμα.





SPORT

- Οι 4 πληγές του ελληνικού πρωταθλήματος:  Η έλλειψη ανταγωνισμού,
το κακό θέαμα, οι πολύ κακές διαιτησίες και οι άδειες εξέδρες. Ακόμη, 
οι κροίσοι των σπορ «ζουν σε άλλο πλανήτη». Ποιες εταιρίες τα… χώνουν χοντρά στους σταρς.

Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις