e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime




Αυτό το Σάββατο στα περίπτερα

Η Press Time αποκαλύπτει

-Η απόφαση για την προφυλάκιση του Βίκτωρα Ρέστη. Όλο το σκεπτικό του εισαγγελέα και της ανακρίτριας.

- Έσωσε την… Τανζανία, τώρα θα σώσει την Ελλάδα! Ο Ολλανδός φορολογικός σύμβουλος του ΔΝΤ, που είναι ο συντάκτης του Φορολογικού. Καταγγελίες φωτιά για την έλλειψη πολιτικής βούλησης στο ΥΠΟΙΚ και τις ευθύνες Στουρνάρα. Ποιος είναι ο «ξένος ειδικός» και όλες οι μέχρι τώρα αποφάσεις του.

-Ζήτησαν τη κατάργηση του Υπουργείου Μακεδονίας –Θράκης! Σκληρός εκβιασμός από τους δανειστές.  Τι γράφει η έκθεση της Τρόικας.


-Γόρδιος δεσμός οι απολύσεις 12.000 δημοσίων υπαλλήλων. Με το σταγονόμετρο και σε 10 «φάσεις» το 1,5 δις των κεντρικών τραπεζών. Τι σηματοδοτεί η «ξαφνική» αλλαγή στάσης των Βρυξελλών για το ελληνικό πρόγραμμα και τη διάσωση.



Press Time
Διαβάστε ακόμα από πολιτική

-  Χρυσοχοΐδης «αδειάζει» Χατζηδάκη για την «καμμένη γη». Κόντρα για συμφέροντα – αυτοκινητόδρομους.


Press Time
Διαβάστε ακόμα:

- Το παλατ-Άκη που έγινε… αχούρι. Ο πανάκριβος εξοπλισμός του σπιτιού του Τσοχατζόπουλου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου 33,  που ανήκει πλέον στο Δημόσιο. Ρημάζει το «σύβολο» της χλιδής. Πλούσιο Φωτορεπορτάζ.

- Για δες ποιος μιλάει: Ο χρηματισμός του Βόλφκανγκ Σόιμπλε. Ο διεφθαρμένος Γερμανός υπουργός Οικονομικών.

- Grexit: Δεν τους συμφέρει να μας βγάλουν από την Ευρωζώνη. Μιλούν: Γιάννης Βαρουφάκης, Δημήτρης Καζάκης, Γιώργος Παρταλίδης, Ελευθέριος Τσουλφίδης

-Και τώρα, τα Leopard. Τι ερευνά η Δικαιοσύνη για τον Θωμά Λιακουνάκο.



SPORT

Το τριπλό «στοίχημα» με τους Μπεργκ, Μέντες, Μπαϊράμι. Οι 3 παίκτες κόστιζαν πριν από μία 3ετία 18 εκατ. ευρώ. Ο ΠΑΟ τους απέκτησε… δωρεάν. Αλαφούζος και Αναστασίου δεν πιστεύουν ότι η αξία τους «εξαϋλώθηκε».
Διαβάστε ακόμη: Οι εισπράξεις του Ολυμπιακού από την Ευρώπη έφτασαν στα 76 εκατ. ευρώ σε μια 4ετία και φέτος θα αγγίξουν το «φραγμα» των 100 εκατ. ευρώ, από το 2009.  

Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις