e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο στα περίπτερα
Η Press Time αποκαλύπτει

-Τα χαστούκια «τρέλαναν» τους δημοσκόπους! Τα γκάλοπ, δεν βγάζουν άκρη ούτε για πρώτο κόμμα. Τι έγινε στη χθεσινή σύσκεψη των εταιριών. Θα φέρει αλλαγές και ποιες ο Κασιδιάρης;

-Ποιοι είναι οι «ήρωες της γυάλας». Οι πρωταγωνιστές των τηλεπαραθύρων και οι σκληρές αλήθειες. Όλες οι εικόνες και οι διάλογοι της ντροπής. Οι μαϊντανοί, οι ευνοούμενοι εκείνοι που «πουλάνε» και οι… σαματατζήδες.

-Έγκλημα σε βάρος της χώρας για τις γερμανικές αποζημιώσεις. Ποιοι δεν τόλμησαν και ποιοι ευθύνονται για τη μη διεκδίκηση των ελληνικών δικαίων.


-Ο Ομπάμα παρεμβαίνει για την Ελλάδα. Ο ρόλος του Αμερικανού προέδρου στην κρίση και οι φίλοι του στην Αθήνα.

Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

-Κι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, τι; Η επόμενη μέρα μετά τις εκλογές και τι θα συμβεί στη χώρα.


Press Time
Διαβάστε ακόμα:

-Η Ελλάς εάλω. 30 ληστείες και 2 φόνοι μέσα σε ένα 48ωρο. Αμόκ εγκληματικότητας σε όλη τη χώρα. Οι πολίτες παίρνουν τα όπλα στα χέρια τους και βλέπουν την αυτοδικία ως λύση.

-Ποιος έχει την ευθύνη για το χάλι της υγείας. Γιατί οι γιατροί απειλούν να αφήσουν το ΕΟΠΥΥ ξεκρέμαστο. Πόσα είναι τα συνολικά χρέη.

-«Η θέση μας για την Πανεπιστημίου και το Ωνάσειο». Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνης Παπαδημητρίου, γράφει στην “PRESS”.

-Πετάνε εκατομμύρια ευρώ σε υπερωρίες! Συνεχίζονται τα σκάνδαλα στο Δημόσιο.




SPORT
-Τα όνειρα της Ελλάδας για το Euro 2012, οι «μπελάδες» του Σάντος, η κόντρα του Αλαφούζου με τον Φεϊζάλ στον ΠΑΟ και το παρασκήνιο της πρόσληψης Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό.



Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις