e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ιδιωτικά θα γίνει η κηδεία του Robin Gibb

Η οικογένεια του Robin Gibb, του τραγουδιστή των θρυλικών Bee Gees, ανακοίνωσε ότι στην κηδεία του, που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, θα παρευρεθούν μόνο συγγενείς και φίλοι, ενώ οι θαυμαστές του θα μπορέσουν να τιμήσουν τη μνήμη του αργότερα, μέσα στη χρονιά.

Η δήλωση που εκδόθηκε από την οικογένεια του Gibb αναφέρει ότι οι συγγενείς και οι φίλοι του εκλιπόντα καλλιτέχνη θα γίνει «στις 8 Ιουνίου σε στενό οικογενειακό κύκλο».

Στην ανακοίνωση δεν δόθηκε καμία λεπτομέρεια για την τοποθεσία ενταφιασμού του διάσημου τραγουδιστή, ωστόσο έχει διαρρεύσει ότι η τελετή ταφής θα γίνει στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου στο Λονδίνο.

Η οικογένεια Gibb ζήτησε αντί για στέφανα και λουλούδια, να γίνουν δωρεές στα δύο φιλανθρωπικά ιδρύματα για παιδιά, τα "Rebecca House" και "Wish Upon A Dream", που είχε ιδρύσει ο τραγουδιστής στη γενέτειρά του, στο Isle of Man (γνωστό και ως Mann).

Ο Robin Gibb, ο οποίος μαζί με τους αδελφούς του Barry και Maurice είχαν ιδρύσει το επιτυχημένο συγκρότημα μουσικής ντίσκο Bee Gees, απεβίωσε στις 20 Μαΐου μετά από την πολυετή μάχη του με τον καρκίνο σε ηλικία 62 ετών.
 
 
 
nooz.gr