e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Ο Φωτόπουλος απαντά στα περί σκανδάλων της ΓΕΝΟΠ


Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιεί ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος, για να απαντήσει στα δημοσιεύματα και τα πορίσματα του ΣΔΟΕ σχετικά με το όργιο των οικονομικών σκανδάλων στα οποία φέρονται ως αναμεμειγμένοι οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ.

«Ας βρεθεί κάποιος να μας πει ότι τα πήραμε, ότι πήγαμε σπίτι του, ότι κάναμε βόλτες με τα κότερά τους», λέει χαρακτηριστικά ο κ. Φωτόπουλος.


Ο κ. Φωτόπουλος μάλιστα, απαντάει στα δημοσιεύματα που θέλουν τον ίδιο να έχει διαμείνει σε σουίτα ξενοδοχείου για ένα βράδυ, χρεώνοντας το ποσό των 7085 ευρώ στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, ισχυριζόμενος ότι έπειτα από έρευνες του ΣΔΟΕ, η παραπάνω κατηγορία δεν υφίσταται.

Ακόμη, ο κ. Φωτόπουλος θεωρεί το πόρισμα του ΣΔΟΕ «ηθική δικαίωση για τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και κόλαφο για τον κ. Ρακιντζή και όσους κρύβονται πίσω από αυτόν».

Όσον αφορά τα όργια των εικονικών τιμολογίων και τα ταξίδια αναψυχής των συνδικαλιστών της ΔΕΗ, ο κ. Φωτόπουλος προβάλει το πόρισμα του ΣΔΟΕ, το οποίο τον δικαιώνει σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του.

Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, διαβάζοντας μέρος του παραπάνω πορίσματος ύστερα από τον έλεγχο που διενεργήθηκε στα γραφείο της οδού Στουρνάρης ανέφερε το εξής: «Από τον έλεγχο των βιβλίων δε διαπιστώθηκαν ούτε παραβάσεις ούτε εικονικά τιμολόγια».
dealnews.gr