e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime




Αυτό το Σάββατο στα περίπτερα

Η Press Time αποκαλύπτει

-«Κύριε πρωθυπουργέ». Διαβάστε την ανοιχτή επιστολή στον Αντώνη Σαμαρά που θα συζητηθεί. Κατάθεση ψυχής! Τολμήστε τώρα την υπέρβαση. Μπορείτε;

-“Μαχαιριές” στην καρδιά μας και άνευ όρων παράδοση στους τοκογλύφους.


-Ο Φούχτελ που προκαλεί, μας θέλει γκασταρμπάιτερς και στήνει δουλειές με μεγαλοεργολάβο. Ο Σόρος θέλει να κάνει τη χώρα μας «αποθήκη» λαθρομεταναστών. Παιχνίδια του Τούρκου και των Αμερικανών στη Θράκη.

-Προτεκτοράτο υπό αυστηρή επιτήρηση, την ίδια ώρα, η Ελλάδα. Μέρκελ- Λαγκάρντ παίζουν με τη δυστυχία των Ελλήνων και η κυβέρνηση απλά παρακολουθεί.


Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

-«Μα πού πάτε με… Πάγκαλο και Λοβέρδο»; Ο Νίκος Νικολόπουλος σε μια ξεχωριστή συνέντευξη, αποκαλύπτει πού, πώς και πότε θα κινηθεί το κόμμα που φτιάχνει.



Press Time
Διαβάστε ακόμα:

-Έρχονται κι άλλα χαράτσια. Αυτή τη φορά από τους… δήμους της μεγάλης χρεοκοπίας. Πώς θα κάψουν τους δημότες τα νέα δημοτικά τέλη.  

-Εμπαιγμός για τη ληστεία των ομολογιούχων της Τράπεζας της Ελλάδος. Κούρεψαν τον ιδρώτα μιας ζωής. Η αγανάκτηση.

-Οι χρυσές μέρες στον Κορυδαλλό του… Κολωνακίου. Οι σολομοί, οι πισίνες, η ηλιοθεραπεία. Πώς περνά η μέρα στην 6η πτέρυγα για τον Άκη, τον Γαβαλά και τα… άλλα παιδιά.

-Τραγέλαφος με τις 25.000 απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων. Ούτε τα… κριτήρια αξιολόγησής τους για τη διαθεσιμότητα δεν έχουν βρεθεί ακόμα.

SPORT
-Το ορόσημο για τον Ρότσα, ψάχνει επενδυτή για να γλιτώσει το «κραχ» ο Αλαφούζος, οι διαιτητές που χαρίζουν βαθμούς στον Ολυμπιακό.



Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις