e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΕΛΙΔΟ ΤΗΣ DEALnews



Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news

Ποια σχέδια επεξεργάζονται τώρα οι Βρυξέλλες για την Ελλάδα. Γιατί χάλασε το «κλίμα» για τη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα. Οι καυτές εξελίξεις, οι ασκήσεις ισορροπίας και η αγωνία. Ο ρόλος του ΔΝΤ. Οι αρχηγοί έσπευσαν να αποφασίσουν για τα μέτρα, θα ανακοινώσουν και τη στρατηγική τους;

Οι τελευταίες συναντήσεις στο Παρίσι για την Εμπορική. Alpha και Eurobank δηλώνουν φαβορί. Σε τρίτο ρόλο η Εθνική με απόφαση Τουρκολιά. Τι είπε ο πρόεδρος της ΕΤΕ με τον Σαμαρά και η δρομολόγηση για την Τράπεζα-μαμούθ, τον γάμο της Εθνικής με τη Eurobank, αν πάρει τους γάλλους ο Κωστόπουλος. Τι θα συμβεί σε αντίθετη περίπτωση.


ΟΠΑΠ. Η αλλαγή δεδομένων. Η πλήρης αποχώρηση του Δημοσίου. Η προκήρυξη του διαγωνισμού-εξπρές, οι όροι και οι μνηστήρες. Πού θα φτάσει το τίμημα; Ποιο είναι το αγκάθι. Η περίπτωση του Τούρκου Dogan που δεν τον δέχθηκαν στον οργανισμό, ο Μελισσανίδης και ο Κόκκαλης.


Deal news

Τα προβλήματα και η δίνη της Forhnet. Δάνεια, απώλεια συνδρομητών, μέτοχοι, αύξηση κεφαλαίων και μη deal ακόμα και με τη HOL. Πως διαγράφεται το τοπίο σε Vodafone, Cosmote. Η φυγή της ΝΟΚΙΑ και το MLS που δεν δικαίωσε τις προσδοκίες.

Οι πιέσεις των εργολάβων για τα 1,7δις ευρώ και η παγίδα με τις ρήτρες που έχουν υπογραφεί. Στα άκρα η κόντρα αλλά και οι εναλλακτικές λύσεις για να τα βρουν δημόσιο και κατασκευαστές.

Οι κερδισμένοι και οι χαμένοι της Χρηματιστηριακής ανόδου. Οι εταιρίες που τραβούν τον δείκτη και τα κρατικά χαρτιά.

Παρασκήνια φωτιά για το Carouzos Gate και τους πολιτικούς. Για τον Προβόπουλο, την Millennium, τους ξένους οίκους, τα ΕΛΠΕ, τους Ρώσους και τις κρατικοποιήσεις.  

Σελίδες για την πολιτική και πολιτικά παρασκήνια. Χρηματιστήριο με αναλύσεις και όλα όσα συμβαίνουν στην διεθνή οικονομική σκηνή.
6σέλιδο με αποκαλιπτικά θέματα για το ελληνικό επιχειρείν και ακόμα ρεπορτάζ: Για τα stress test των ασφαλιστικών εταιριών τα Attica και τον Λαμπρόπουλο, που έχουν σχέδιο δημιουργίας φαρμακείων, για το αδιέξοδο του Γλου, το επερχόμενο διαζύγιο Καλλιτζάντση-Μπόμπολα. Τον εμφύλιο στην Προοδευτική και τη μάχη του Φιλίππου στην Αγγλια.

Ακόμα σελίδες για τα sport τα media και το αυτοκίνητο.

Deal μαζί σας στα περίπτερα
Εφημερίδα Deal news