e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Αυτό το Σάββατο στα περίπτερα 

- Διαγράψτε τα χρέη σας! Ο νόμος είναι με το μέρος σας. Σε δεκάδες περιπτώσεις ανά την Ελλάδα ήρθε η δικαίωση. Πώς μπορείτε τώρα να κινηθείτε εσείς νομικά ώστε να δικαιωθείτε ακολουθώντας το παράδειγμα της Λαρισαίας που πέτυχε το κατά 100% « σβήσιμο» των χρεών της. Και πώς μπορείτε να μειώσετε τις δόσεις των δανείων στις βάσεις των νέων ρυθμίσεων.

-1250 «επίορκοι» Δημόσιοι υπάλληλοι. Οι καυτοί φάκελοι του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιτζή. Πως βγήκε «λάδι» ο δασάρχης του ενός εκατομμυρίου;

-7 δις ο τζίρος των παρανόμων καζίνο. Ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια. Ο «αθέατος» κόσμος η δράση τους και η ζημιά.


- Τι φοβάται ο Άνθιμος για τον Έβρο. Συνέντευξη στην “PRESS Time”. Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην κυβέρνηση για το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

- Ο «κουρασμένος» και ο … Ποδηλάτης. Ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου θέλουν να επιστρέψουν! Τι προσδοκούν; Γιατί λένε πως δικαιώθηκαν και που ποντάρουν.


Press Time
Διαβάστε ακόμα:

-Η μάχη των αρχηγών. Στη ΔΕΘ για λίγο ο Σαμαράς. Υποβαθμίζεται η Διεθνής Έκθεση και ανοίγει το πεδίο για Βενιζέλο- Κουβέλη.

-Η Διαμαντοπούλου και το σκάνδαλο με τα βιβλία! 250.000 τόνοι σχολικών βιβλίων «σάπιζαν» στις αποθήκες του υπουργείου στον Ασπρόπυργο και η κυβέρνησε «σπατάλησε» 2 εκατομμύρια ευρώ για φωτοτυπίες.

-Το παράκανε ο κύριος Κερίμ Ουράς. Ο επικίνδυνος Τούρκος πρέσβης δεν έχει τον… Αλλάχ του. Μετά την Ξάνθη έθεσε θέμα για Ρόδο και την Κω.

-Χωρίς αναισθητικό! Σκοτώνουν την Ελλάδα τα μέτρα. Παράδοση άνευ όρων  στην Τρόικα από την πανικόβλητη κυβέρνηση.

SPORT

- Στον «αέρα» το Μουντιάλ του ’14. Άγνωστο, ακόμα, αν οι Βραζιλιάνοι θα προλάβουν να είναι έτοιμοι. 
- Οι αλλαγές στη διαιτησία, οι εκλογές στην ΕΠΟ και οι «αιώνιοι».

Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις