e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Εκτάκτως αυτή τη Παρασκευή στα περίπτερα

Η Press Time αποκαλύπτει

-  Και μετά την κάλπη, η λεηλασία της Ελλάδας. Όμηροι στα χέρια των συμφερόντων των ξένων, των τραπεζών, των εργολάβων, της διαπλοκής. Η υποκρισία στο αποκορύφωμά της. Βενιζέλος και Σαμαράς δεν έχουν τη τόλμη να σώσουν τους Έλληνες. Ο θυμός του κόσμου για τα κόμματα που μας οδήγησαν στη καταστροφή.


- Συνέντευξη: Χαράλαμπος Αθανασίου. Ο επικεφαλής ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ: «Θα αλλάξουμε το νόμο περί ευθύνης υπουργών». Ο πρώην αρεοπαγίτης μιλά στην “PRESS” για τις θέσεις του στη πολιτική και θέτει ως προτεραιότητά του την αναθεώρηση του Συντάγματος.

-  Η Λούκα Κατσέλη στην “PRESS”: «Τώρα για την εθνική ανασυγκρότηση». Η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας τονίζει ότι ενδεχόμενη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, θα αποσταθεροποιήσει τη χώρα και προτάσσει  Σχέδιο Εθνικής Ανασυγκρότησης, χωρίς φοβικά σύνδρομα και εκβιαστικά διλήμματα.

- Εκλογές 2012. Συνεντεύξεις:  Ευάγγελος Αντώναρος: «Ώρα να δώσουμε τη λύση». Χρήστος Πρωτόπαπας: «Όχι στo μοίρασμα των καρεκλών». Άρης Σπίνος: «Με τον ΛΑΟΣ για τη σωτηρία της πατρίδας». Δημήτρης Ζαφειριάδης: «Τέλος στο μεγάλο φαγοπότι». Γεράσιμος Γιακουμάτος: «Υπάρχει κι άλλος δρόμος». Μάκης Βορίδης: «Ανάγκη για αυτοδυναμία». 

Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική

- Το μη χείρον, βέλτιστο. Πρέπει να τα βρουν για τη συγκυβέρνηση. Τα δύσκολα αρχίζουν τη Δευτέρα. Η χώρα χρειάζεται ανανέωση του πολιτικού προσωπικού και άξιους, δοκιμασμένους με όραμα.



Press Time
Διαβάστε ακόμα:

- Μιλούν στη “PRESS” για τις εκλογές, ο Σίμος Κεδίκογλου, ο  Γιάννης Κοραχάης και ο Κυριάκος Βελόπουλος.


- Τζένη Κρεμαστινού, πρόεδρος ΚΕΕΛΠΝΟ: «Ο κίνδυνος είναι μεγάλος». Η κ. Κρεμαστινού μιλά στην “PRESS” για τις ιερόδουλες που σπέρνουν το Aids στην Αθήνα και τους ελέγχους σε 600 παράνομους οίκους ανοχής.




SPORT

-  «Ψαλίδι» στο μπάτζετ για Ολυμπιακό: «Ελληνοποίηση και μείωση κόστους στο νέο πλάνο του Μαρινάκη. Ακόμα οι 3 κινήσεις που «σώζουν» τον ΠΑΟ με τον κίνδυνο του ευρωπαϊκού αποκλεισμού να είναι ακόμα ορατός. Ο «Κουμπαράς» 12 εκατομμυρίων ευρώ: «Λαϊκή βάση» ή… χάος, το δίλημμα για το μέλλον του «τριφυλλιού».


Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα

Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις