e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Οι Sex Pistols "εναντίον" της μοναρχίας ξανά!


Οι Sex Pistols θέλουν να υπενθυμίσουν στους θαυμαστές τους το θρυλικό τραγούδι τους "God Save The Queen" και να ξαναμπούν στα charts 35 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του στο άλμπουμ “Never Mind the Bollocks, Here's the Sex Pistols”.



Εκπρόσωπος της Universal Music επιβεβαίωσε ότι ο “εναλλακτικός εθνικός ύμνος” θα κυκλοφορήσει ξανά τον ερχόμενο Ιούνιο με αφορμή τους εορτασμούς των 60 ετών βασιλείας της από το 1952 (η στέψη της έγινε ένα χρόνο αργότερα, το 1953).






Όταν η Βασίλισσα Ελισάβετ II γιόρτασε τα 25α έτη βασιλείας της το 1977, οι νεαροί τότε Sex Pistols κυκλοφόρησαν ένα επαναστατικό και προκλητικό για την εποχή τραγούδι, το "God Save The Queen", που είναι και ο τίτλος του εθνικού ύμνου της Βρετανίας.






Το τραγούδι είχε προκαλέσει αναταραχή στον χώρο της δισκογραφίας -και όχι μόνο- με αποτέλεσμα το BBC και άλλα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά Μέσα να απαγορεύσουν την προβολή του.






Το ίδιο συνέβη και με το περίφημο πόστερ που απεικονίζει την Αυτού Μεγαλειότης με φιμωμένο στόμα.



Παρ’ όλα αυτά το single κατέλαβε τη θέση No1 του NME στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ στα επίσημα βρετανικά charts έφτασε μέχρι το No2.
nooz.gr