e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Τι ακολουθεί μετά την παραίτηση Αποστολάκη στο ΠΑΣΟΚ;

 Η Μιλένα Αποστολάκη είχε προειδοποιήσει, είχε χτυπήσει πολλές φορές το καμπανάκι μα κανείς δεν έδειχνε να το άκουγε.
Tο δημοψήφισμα ήταν η σταγόνα στο ποτήρι που ξεχείλισε, καθώς η ίδια σε επιστολή της που έστειλε στον Πρόεδρο της Βουλής υπέβαλε την παραίτηση της.

Υπενθυμίζεται πως η κα. Αποστολάκη πριν από μερικές εβδομάδες είχε αναρτήσει στο προσωπικό της blog ένα άρθρο της που είχε να κάνει με την διστακτικότητα και τα αργά αντανακλαστικά της κυβερνητικής πολιτικής που ως αποτέλεσμα είχαν να βυθίζεται όλο και περισσότερο η οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Ιδιαίτερη μνεία σε αυτό το άρθρο είχε κάνει η κα. Αποστολάκη στις αποκρατικοποιήσεις που δεν έχουν προχωρήσει μέχρι και σήμερα.

Αυτή τη στιγμή όπου η κα. Αποστολάκη έθεσε τον εαυτό της εκτός κόμματος τα πάντα βρίσκονται να είναι στην κόψη του ξυραφιού καθώς έχουν εναπομείνει 152 βουλευτές.

Αρκεί να προσθέσει κάποιος πως το κλίμα αυτή τη στιγμή είναι κάθε άλλο παρά καλό εντός του ΠΑΣΟΚ, ενώ πριν λίγες ημέρες οι βουλευτές που κλήθηκαν να ψηφίσουν το πολυνονμοσχέδιο και το άρθρο 37, είχαν πει –και συγκεκριμένα η Βάσω Παπανδρέου και ο κ. Σαλαγιάννης- πως ήταν και η τελευταία φορά που έβαλαν πλάτη.

Κι όλα αυτά μία μέρα πριν αρχίσει η συζήτηση στη Βουλή για τη ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.