e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Αντίστροφη μέτρηση για τον πριγκιπικό γάμο στο Μονακό

Μπορεί ο πριγκιπικός γάμος στη Βρετανία του William και της Catherine να ήταν αναμφισβήτητα ο γάμος της δεκαετίας, αλλά και ο γάμος του πρίγκιπα του Μονακό, Αλβέρτου, με την καλή του, Charlene Wittstock, είναι αναμφισβήτητα από τα μεγάλα καλοκαιρινά lifestyle events. Μετράμε αντίστροφα λοιπόν...

Την ερχόμενη Παρασκευή (1η Ιουλίου) το ζευγάρι θα πει το πρώτο ''I do'' στον πολιτικό γάμο που θα πραγματοποιηθεί στο παλάτι των Γκριμάλντι. Ο γάμος θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) και θα μεταδοθεί από γιγαντοοθόνες. Αμέσως μετά θα δώσουν το πρώτο φιλί στο μπαλκόνι του παλατιού με το πλήθος να επευφημεί. Θα ακολουθήσει δεξίωση στο παλάτι, όπου ο δήμαρχος της πόλης θα τους δώσει το δώρο από τους κατοίκους του Μονακό.

Το ίδιο βράδυ όλο το Μονακό θα γιορτάσει στο λιμάνι του πριγκιπάτου με ένα μοναδικό πολυθέαμα εικόνας και ήχου με guest τον Jean Michel Jarre.

Στις 2 Ιουλίου 3.500 καλεσμένοι - ανάμεσά τους και πολλοί γαλαζοαίματοι - θα δώσουν το ''παρών'' στη θρησκευτική τελετή που θα τελέσει ο αρχιεπίσκοπος του Μονακό, Bernard Barsi, μέσα στο παλάτι και θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας). Την τελετή θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν σε απευθείας σύνδεση οι κάτοικοι και οι τουρίστες του Μονακό μέσα από γιγαντοοθόνες που θα είναι στημένες σε όλο το πριγκιπάτο.

Μετά τη λήξη της τελετή το νιόπαντρο ζευγάρι θα φύγει για την εκκλησία Sainte Devote, όπου η Charlene θα παραλάβει τη νυφική ανθοδέσμη και στη συνέχεια οι δυο τους θα επιβιβαστούν σε μία πολυτελή Lexus και συγκεκριμένα σε ένα μοντέλο ειδικά σχεδιασμένο για αυτούς, και θα διασχίσουν τους δρόμους του Μονακό με το πλήθος να τους χαιρετά ζητωκραυγάζοντας.

Τέλος, το πριγκιπικό ζεύγος θα επιστρέψει στο παλάτι. Το βράδυ θα παραθέσει δεξίωση στους υψηλούς καλεσμένους του στην ταράτσα της Όπερας όπου και θα λάβει χώρα ένα φαντασμαγορικό show πυροτεχνημάτων.

Όσον αφορά τον ταξίδι του μέλιτος, ο Αλβέρτος και η Charlene θα ταξιδέψουν μέχρι τη γενέτειρα της νύφης, τη Νότιο Αφρική, όπου και θα διαμείνουν σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο.



Περιττό να πούμε ότι όλες αυτές τις μέρες το Μονακό θα ζει στον πυρετό του πριγκιπικού γάμου με διάφορες εκδηλώσεις σε όλη την πόλη.


ta nea