e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Ατύχημα είχε ο Steven Tyler

Ο διάσημος τραγουδιστής των Aerosmith, Steven Tyler, είχε ένα ατύχημα στο μπάνιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε, στην Παραγουάη, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η προγραμματισμένη συναυλία του γκρουπ.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της συναυλίας, ο Tyler έπεσε στο μπάνιο του δωματίου στο ξενοδοχείο όπου διέμενε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πρόσωπο του και να σπάσει δύο δόντια.

Μετά το ατύχημα του, ο Tyler, ο οποίος υπέφερε από μελανιές και κοψίματα στο πρόσωπο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, όπου παρέμεινε για τέσσερις συνολικά ώρες.

Αν και το ατύχημα χαρακτηρίστηκε «μικρό», ωστόσο ήταν αρκετό για να αναβληθεί για την Τετάρτη η συναυλία που θα έδιναν οι Aerosmith προς απογοήτευση των θαυμαστών του συγκροτήματος. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι Aerosmith θα δώσουν συναυλία στην Παραγουάη.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Tyler έχει κάποιο ατύχημα. Πριν από δύο χρόνια ο Steven Tyler είχε πέσει στη σκηνή και είχε χτυπήσει στον ώμο με αποτέλεσμα να φτάσει να κάνει ακόμη και αποτοξίνωση από τα παυσίπονα.
nooz.gr