e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime


Εκτάκτως την Παρασκευή
Η Press Time αποκαλύπτει


-Χορηγίες από τη ΔΕΗ έπαιρνε ο Ρακιντζής. Αγριεύει το παιχνίδι μετά το πόρισμα για τους συνδικαλιστές! Η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ρίχνει το γάντι στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης. Ο σύλλογος του και πώς κατηγορείται ότι χρησιμοποιούσε τη θέση του για τις επιχορηγήσεις. Όλη η κόντρα και οι κυβερνητικές έριδες.



- Αντάρτικο Κουρή κατά διαφημιστικών. Με αφορμή το ALTER ξέσπασε πόλεμος


- Άβατη πόλη η Αθήνα από το έγκλημα. Διαστάσεις τραγωδίας με τις ληστείες και τις διαρρήξεις. Οι ψυχροί αριθμοί των στατιστικών και ο τρόμος απ’ τις ανεξέλεγκτες συμμορίες.


-Έρευνα: το μεγάλο πλιάτσικο στα δημόσια νοσοκομεία. Πώς «στερεύουν» από υλικά τα νοσοκομεία και πώς προμηθευτές τα «χτυπάνε» ακριβότερα.


-Ουίλιαμ- Κέιτ. Πόσο θα κοστίσει ο γάμος του αιώνα. Ποιοι Έλληνες έπιασαν «στασίδι» για το «σόου». Ρεπορτάζ με όλες τις λεπτομέρειες.






Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


- Εμφύλιος στο ΠΑΣΟΚ. Η υπουργός Περιβάλλοντος βλέπει την πόρτα της εξόδου αλλά η κυβέρνηση έχει μετατραπεί σε ρινγκ. Η Τίνα δεν είναι μόνη της.


- Σφαγή Σαμαρά με τους Καραμανλικούς. Ποιοι «τρώγονται».
Έξαλλος ο τέως πρωθυπουργός.










Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-PRESS ελεύθερη φωνή. Γράφουν:
Χρύσα Αράπογλου
Αλέξανδρος Βέλιος
Νίκος Νικολόπουλος
Άδωνις Γεωργιάδης
Βασίλης Κορκίδης
Αθανάσιος Δρούγος
Γιώργος Τσούκαλης
Περικλής Σταυριανάκης


- Οι Έλληνες βάζουν στο «σκαμνί» το “FOCUS”. «Κάναμε σάτιρα» λέει τώρα ο εκδότης του περιοδικού. 16 Ιουνίου η Δίκη για την… Αφροδίτη


-Άγιες μπίζνες θέλει ο Ιερώνυμος! Το ραντεβού που έκλεισε με τον Παπανδρέου και οι πιέσεις. Τα «φιλέτα» που διεκδικεί ο Αρχιεπίσκοπος και τα project που ετοιμάζει.


-Γιώργος Αποστολόπουλος: Διεθνής επιτυχία για το Ιατρικό. Η κυβέρνηση του Κατάρ επέλεξε το νοσοκομείο ανάμεσα σε πολλά άλλα απ’ το εξωτερικό για τη νοσηλεία των τραυματιών από τη Λιβύη.


-Δημήτρης Μελισσανίδης: Ο Έλληνας βασιλιάς των λιμανιών.
Η Aegean και ο σταθμός ανεφοδιασμού πλοίων στον Παναμά που ανοίγει νέους δρόμους.








SPORT


-Πόσο θα αλλάξει ένας… Πιζάρο το παιχνίδι του Ολυμπιακού και τα σημάδια που μαρτυρούν την επιστροφή Τζίγγερ στον Παναθηναϊκό.






Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις