e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Σταθεροποιητικές τάσεις στο Χ.Α.

Σταθεροποιητικές τάσεις καταγράφονται στο Χ.Α. μετά την αξιόλογη άνοδο της χθεσινής συνεδρίασης. Αρνητικό είναι το κλίμα στις κυριότερες ευρωπαϊκές αγορές.


Αυτή την ώρα (10:53), ο γενικός δείκτης τιμών ενισχύεται οριακά κατά 0,03% στις 1.678,52 μονάδες, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 7,25 εκατομμύρια ευρώ.
Οριακές απώλειες 0,1% καταγράφουν οι τράπεζες, οι οποίες παραμένουν στο επίκεντρο ενόψει της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των μεγάλων ομίλων την επόμενη εβδομάδα.
Πτώση 0,8% σημειώνει η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας η οποία εξαγόρασε επιπλέον ποσοστό 20% στην Stopanska Banka στην ΠΓΔΜ προς 35 εκατ. ευρώ, ενώ ο τίτλος της Aegean Airlines [AGNr.AT] , η ποία αναμένεται να ανακοινώσει τα αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου μετά τη λήξη της συνεδρίασης του Χ.Α., ενισχύεται κατά 1,7%.
Από τις μετοχές που διακινούνται, οι 29 κινούνται ανοδικά, οι 19 υποχωρούν και οι 16 παραμένουν αμετάβλητες.


NAFTEMPORIKI.GR
«Οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να κινηθούν χαμηλότερα, με το ενδιαφέρον των επενδυτών στις αιτήσεις για στεγαστικά δάνεια στις ΗΠΑ. Αναμένουμε ανάλογο ξεκίνημα και στην εγχώρια αγορά», ανέφερε η Proton Bank [PRBr.AT] στο πρωινό της σχόλιο.