e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Καθηλώνουν οι σημερινοί αγώνες Γερμανία- Αγγλία και Αργεντινή -Μεξικό

Καθηλώνουν οι σημερινοί αγώνες Γερμανία- Αγγλία και Αργεντινή 
-Μεξικό

Αγγλία – Γερμανία και Αργεντινή – Μεξικό αναμετρώνται σήμερα για μια θέση στις «8» καλύτερες ομάδες του κόσμου. Η μονομαχία των «λιονταριών» με τα «πάντσερ» παρουσιάζει ξεχωριστό ενδιαφέρον, ενώ το παιχνίδι ανάμεσα στην «αλμπισελέστε» και το Μεξικό θα ξεκινήσει με την ομάδα του Μαραντόνα να θεωρείται το φαβορί για την πρόκριση.



Στην τιτανομαχία ανάμεσα σε Γερμανία και Αγγλία στο «Free State Stadium» του Μπλουμφοντέιν αναμένεται να «πέσουν κορμιά» καθώς οι δύο ευρωπαϊκές ομάδες έχουν... προηγούμενα. Η εντός έδρας ήττα με 5-1 το 2001 δεν έχει ξεχαστεί ακόμα από τα «πάντσερ». Αυτή είναι η πέμπτη φορά σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου που οι δύο ομάδες τίθενται αντιμέτωπες. Μέχρι στιγμής οι δυο ομάδες μετρούν από μια νίκη ενώ δύο ματς έληξαν ισόπαλα. Διαιτητής θα είναι ο Ουρουγουανός Χόρχε Λαριόντα.
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Αργεντινή κοντράρεται με το Μεξικό σε μία αμφίρροπη λατινοαμερικάνικη μάχη. Οι δύο ομάδες θα ξαναπαίξουν στους «16» του Μουντιάλ όπως συνέβη και το 2006 με την «αλμπισελέστε» να παίρνει τότε την πρόκριση στην παράταση. Οι Μεξικάνοι θα δώσουν τα πάντα για να βρεθούν στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου καθώς στα τέσσερα τελευταία Μουντιάλ αποκλείονται στη φάση των «16». Διαιτητής είναι ο Ιταλός Ρομπέρτο Ροζέτι..


Πηγή: gossip-tv.gr