e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Στις 2 Ιουλίου θα διεξαχθεί η εκδήλωση με κεντρικό μήνυμα «Χρέος μας η Ζωή» στο κλειστό γήπεδο του Μετς, με αφορμή της Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν:



 Ίδρυμα Ψυχο-κινητικής Αγωγής και Στήριξης «ΔΙΑΚΟΝΙΑ» και το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, σε συνεργασία με το Θεραπευτικό Πρόγραμμα του ΚΕ.Θ.Ε.Α. ΣΤΡΟΦΗ και τον Οργανισμό Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Η εκδήλωση, περιλαμβάνει:

α) Αγώνα μπάσκετ με την συμμετοχή εφήβων και νέων από ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και μελών του Θεραπευτικού προγράμματος ΚΕ.Θ.Ε.Α. ΣΤΡΟΦΗ
β) Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και του ΚΕ.Θ.Ε.Α.
γ) Συναυλία από τα μουσικά σχήματα του ΚΕ.Θ.Ε.Α. ΣΤΡΟΦΗ
δ) Στο χώρο του γηπέδου θα εκτίθενται φωτογραφίες από δράσεις του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕ.Θ.Ε.Α. ΣΤΡΟΦΗ και έργα ζωγραφικής από παιδιά ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμος, ο οποίος θα απευθύνει μήνυμα και θα δώσει στους νέους σχετικά αναμνηστικά.
«Στόχος της εκδήλωσης μας είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της ευρύτερης κοινότητας σε θέματα ουσιοεξάρτησης στον αγώνα που δίνουν οι έφηβοι για κοινωνική επανένταξη και την δικτύωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

zougla.gr