e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ PRESStime



Αυτό το Σάββατο
Η Press Time αποκαλύπτει


-Ο ειδικός γραμματέας της ΥΠΕΕ, Γιάννης Καπελέρης ανοίγει τα χαρτιά του. Επιχειρηματίες που δηλώνουν «φτωχοί» και έχουν τεράστιες καταθέσεις στο εξωτερικό. Αλλάζουν οι διαδικασίες για να μπαίνουν γρήγορα λουκέτα στις επιχειρήσεις που φοροδιαφεύγουν.


-Περισσότεροι από 1.000 οι γιατροί που απέκρυπταν κέρδη. Αρχίζουν οι έλεγχοι σε συμβολαιογράφους και ανοίγει ο φάκελος του λαθρεμπορίου καυσίμων. Οι off shore που δηλώνουν πλασματικά τετραγωνικά σε ακίνητα.



-Τουλάχιστον 40 οι εμπλεκόμενοι στο «κόλπο» της μπάλας. Οι λογαριασμοί, οι μάνατζερ, οι διαιτητές και οι παράγοντες που ερευνώνται.


-Η εξουσία των καρτέλ είναι εδώ. Τα πρόστιμα που δεν πληρώνονται και οι υποθέσεις που τραβάνε χρόνια.


-Την ώρα που επιτήδειοι θησαυρίζουν, η Ελλάδα «αυτοκτονεί». Πληρώσαμε για αντιλαθρεμπορικά πλοία αλλά… κάθονται! Τεράστιες οι ελλείψεις και στους τελωνειακούς υπαλλήλους.




Press Time
Διαβάστε ακόμα από την πολιτική


-Ο Νικήτας Κακλαμάνης γράφει στην PRESS. «Αυτό είναι το έργο μας και αυτό το πρόγραμμά μας». Εξηγεί πώς θα ομορφύνει την Αθήνα.


-Η Πελέκη τον «έκαψε», αλλά ο Καραμανλής αρνείται την προανακριτική. Δεν θέλει να καταθέσει για το Βατοπέδι.




Press Time
Διαβάστε ακόμα:


-Φέρνουμε στο φως φωτογραφίες- ντοκουμέντο. Τοξικά απόβλητα θανάτου που ρίχνουν οι βιομηχανίες. Παίζουν με τη ζωή μας. Ανύπαρκτοι οι έλεγχοι.


-Η επιστήμη σώζει ζωές. Οκτώ επαναστατικές ιατρικές ανακαλύψεις. Νέα βήματα κατά του καρκίνου και νίκη κατά του Αλτσχάιμερ και της μυωπίας.


-Σκάνδαλα «πνίγουν» τον Αρχιεπίσκοπο. Τέθηκε υπό… επιτήρηση από τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο. Το ξέσπασμα του Ζακύνθου και η κυβερνητική ανάμιξη στην πώληση των «ιερών» οικοπέδων.


-Οι Αγιορείτες μοναχοί αρχίζουν μάχη εναντίον της Κάρτας του Πολίτη! Γιατί λένε ότι είναι «σατανική» και πώς καλούν τον κόσμο να μην την παραλάβει. Πάνω από 3.500 οι υποστηρικτές τους.


-Φάκελος διαφθορά στην ΕΛΑΣ. Πόσες υποθέσεις επίορκων αστυνομικών μένουν στο… συρτάρι.




SPORT


-Οι επτά βραχνάδες του Παναθηναϊκού μετά από το σοκ της Μπαρτσελόνα, στο 66,7% εκτοξεύθηκε το ποσοστό των ξένων στον Ολυμπιακό και το μυστήριο με τον Μπλάνκο στην ΑΕΚ.




Press Time
Στα περίπτερα
Ο Τύπος έχει όνομα


Press Time
Η εφημερίδα χωρίς εξαρτήσεις