e-mail: dealnewsonline@gmail.com

powered by Agones.gr (livescore)

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Στο τοπ10 των απογοητεύσεων ο Ρεχάγκελ


Ο πρώην τεχνικός της εθνικής Ελλάδας, Ότο Ρεχάγκελ, συμπεριλήφθηκε στις 10 μεγαλύτερες απογοητεύσεις του Μουντιάλ σύμφωνα με αγγλική ιστοσελίδα.

Όπως συμβαίνει σε κάθε διοργάνωση υπάρχουν εκείνοι που κατάφεραν να ξεχωρίσουν αναλαμβάνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ υπάρχουν κι αυτοί που παρά τις προσδοκίες δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Σύμφωνα λοιπόν με την αγγλική ιστοσελίδα «goal.com» ανάμεσα στις 10 μεγαλύτερες απογοητεύσεις είναι και ο Ρεχάγκελ...







Αναλυτικά οι 10 μεγαλύτερες απογοητεύσεις του Παγκοσμίου Κυπέλου είναι οι εξής






1. Γουέιν Ρούνεϊ (Αγγλία)


2. Μαρσέλο Λίπι (Ιταλία)


3. Φερνάντο Τόρες (Ισπανία)


4. Νιγηρία


5. Φελίπε Μέλο (Βραζιλία)


6. Φάμπιο Καναβάρο (Ιταλία)


7. Ότο Ρεχάγκελ (Ελλάδα)


8. Νικολά Ανελκά (Γαλλία)


9. Γιόνας Γκουτιέρες (Αργεντινή)


10. Κριστιάνο Ρονάλντο (Πορτογαλία)










http://theplayer.gr/index.php?ID=2OncI4sLkFAi1Eca&Rec_ID=7953






troktiko
Αναλυτικά λοιπόν ο συντάκτης του εν λόγω δημοσιεύματος που αναφέρεται με ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα για τον Γερμανό προπονητή τονίζει «Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έβλεπα μια μέρα έναν βασιλιά να γίνεται ο ηλίθιος του χωριού αλλά αυτό έγινε. Πρέπει να σκεφτόταν ότι είμαστε ακόμη στο 2004 αλλά οι ομάδες δεν τους υποτίμησαν όπως σε εκείνο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Η ομάδα του δεν είχε φιλοδοξίες και καμία ελπίδα. Δεν μπορούσες να την παρακολουθήσεις κάτι που οφείλονταν και στο ότι έπαιζε και με έξι παίκτες στην άμυνα κάποιες φορές. Κέρδισαν ένα παιχνίδι απέναντι στη Νιγηρία μόνο επειδή οι Αφρικανοί κατέρρευσαν».